Vse kategorije

Domov>O nas

Predstavitev podjetja


Podjetje Dalian Tianpeng Food Co., Ltd., ustanovljeno avgusta 1994, se nahaja v provinci Liaoning v industrijski coni Fuzhoucheng Wafangdian. Pokriva površino 100,000 m2, površina zgradbe pa 50,000 m2 in je specializirana za proizvodnjo, predelavo in upravljanje s hrenom ter različna integrirana živilska podjetja za seansoning. Naši glavni proizvodi za predelavo so hren (kosmiči, granulat in prah), ingver v prahu, kanpyo, gorčično eterično olje, wasabi v prahu, pasta iz wasabija, omaka iz karija in arom itd. Izdelki, ki se izvažajo v Azijo, Evropo, Ameriko in Avstrijo itd. domača prodaja se je iz leta v leto povečala. Svetu želimo zagotoviti visoko kakovostno zdravo hrano.

DALIAN TIANPENG FOOD CO., LTD. ima 42 milijonov RMB osnovnih sredstev in vpisani kapital 30 milijonov RMB. Letni obseg proizvodnje je 3000 MT, letni promet pa 80 milijonov RMB. Naše podjetje ima napredno proizvodno opremo (kot so avtomatski sistem proizvodnih linij za sušenje, vodni sistem za zagotavljanje prečiščene vode, mikrovalovni sušilni stroj, elektromagnetni separator, detektor kovin, stroj za mletje moke, avtomatski pakirni stroj, avtomatski stroj za polnjenje, tesnilna oprema, stroj za laminiranje , homogenizacijski stroj, mešalnik, oprema za ekstrakcijo gorčičnega ekstrakta itd.
Dobili smo certifikat ISO22000: 2005, BRC, IFS, HALAL, KOSHER itd., Naše podjetje ima visokokakovostno tehnično in vodstveno osebje, zato od sajenja, predelave do prodaje končnih izdelkov tvorimo celotno verigo industrijske strukture. Naš laboratorij lahko opravi fizikalna, kemijska in mikrobiološka testiranja, tako da lahko zagotovimo dobro kakovost in varnost hrane. Medtem naša tehnologija obdelave, kakovost izdelka in merilo pakiranja itd. Presegajo mednarodni preskusni standard. Upamo, da lahko z zagotavljanjem visokokakovostnih izdelkov dodate veliko veselja in zdravja v vaše življenje ter omogočite, da več ljudi uživa v naravnem okusu.

Dalian Tianpeng Food Co., Ltd.
bt
bt
Letna proizvodnjaLetna proizvodnja
Letna proizvodnja

več kot 10000 Mts

Stranke, ki soStranke, ki so
Stranke, ki so

v skoraj 100 državah in regijah

LetnoLetno
Letno

Promet 50 milijonov dolarjev

Kitajski izvozni trgKitajski izvozni trg
Kitajski izvozni trg

85-odstotni tržni delež

Svetovni izvozni trgSvetovni izvozni trg
Svetovni izvozni trg

30-odstotni tržni delež

Območje sajenjaObmočje sajenja
Območje sajenja

več kot 20 milijonov kvadratnih metrov

 • Hrenova surovina
  Hrenova surovina

 • Strokovna skupina za raziskave in razvoj
  Strokovna skupina za raziskave in razvoj

 • Delavnica embalaže
  Delavnica embalaže

 • Proizvodna delavnica
  Proizvodna delavnica